^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Menukort

 

Fra kl. 17:00

Fra torsdag den 3. september - til og med lørdag den 31. oktober

 

Aperitif

Kir

Hvidvin & solbærsirup

Kr. 65,-

 

 

Gin & Tonic

Kr. 65,-

 

 

Gin Hass

Kr. 65,-

 

Forretter

 

 

Kartoffel/porre-suppe

m/ crème fraiche, hjemmebagt brød & ærteskud
Kr. 95,-

 

Bagt laks

m/ gourmetrejer på sprød friséesalat

m/ sauce verte & koralchip

Kr. 115,-

 

Røget okseinderlår

m/ syltede tranebær, feldsalat, salte mandler & persillepesto
Kr. 115,-

 

 

Hovedretter

Sevel Boeuf

Lækker, mager og letkrydret hakkeboeuf af kødkvæg fra Friland
serveres på rustik jerntallerken
med råstegte kartofler og svampesauce,
samt hvidløgssmør og godt hjemmebagt brød
250 g / Kr. 195,-

 

 

 

Steak choron

Steak af dansk striploin af kødkvæg fra Friland
Serveres på rustik jerntallerken med grøntsauté
langtidsbagt tomat
råstegte kartofler, svampe
og sauce Choron

225 g / Kr. 275,-
350 g / Kr. 350,-

 

 

 

Wienerschnitzel

Af dansk ungkvæg

m/ pomees sautées, grønærter & stegesmør
Kr. 195,-

 

 

 

 

Laks "butterfly"

Smørstegt
Små kartofler m/ krydderurter, smør og havsalt
grønsagsauté & dampet grønt
også som veganerret
Kr. 225,-

 

 

 

Dessert

 

Hjemmebagte pandekager

Med vaniljeis, friske bær & bærcoulis
Kr. 85,-

 

Gammeldags æblekage

af danske æbler

m/ letpisket fløde & æblekagerasp
Kr. 85,-

 

Brownie chokoladekage

m/ brombærparfait & hvid chokoladeganasch

samt efterårsbær

Kr. 105,-

 

 

 

 

 

Børneretter

 

 

 

Steak m/pommes frites

Kr. 125,-

 

 

2 pølser m/ pommes frites

Kr. 75-

 

1 fiskefilet m/ pommes frites

Kr. 75,-

Alle ovenstående børneretter serveres med agurke – og gulerodsstænger.

Børneis

Hjemmelavet vanilleis med hakket chokolade
Kr. 45,-

 

 

Diverse

Kaffe eller te på kande

Kr. 40,-

Hjemmebagte småkager

Kr. 25,-

Kransekagekonfekt

Kr. 35,-

Irsk kaffe

Kr. 65,-

 

Ved brug af firmakreditkort & kreditkort udstedt uden for EU lægges eventuelle gebyrer over på kortholderen.