^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Udflugt

Minimum 30 couverter

 

 

Hovedret & dessert for kr. 165,-

Arrangement: 1½ – 2 timer varighed
Tidsrum: Frokost/aften (gælder ikke lørdage)
Alle retter sendes rundt på fade eller som buffet

 

 

Karbonader
af kalv & flæsk fra Friland
m/ stuvede grønærter & gulerødder og kartofler

 

 

Flæskesteg
af Frilandsgris
m/ rødkål, hvide & brunede kartofler,
sauce, ½ æbler og asier

 

 

Hamburgerryg 
af Frilandsgris
m/ grønsager, aspargessauce, 
hvide kartofler og surt.

 

 

Ølbien – kroens egnsret
m/ grønlangkål, brunede kartofler
hjemmesyltede rødbeder, 
rugbrød og kromandens sennep.

 

 

Kalvesteg stegt som vildt
af dansk kalv
m/ waldorfsalat, svampesauté
hvide & brunede kartofler, vildtsauce
tyttebær og agurkesalat
(+ 20 kr.)

 

 

Vaniljeis
m/ frisk frugt

 

 

Citronfromage
m/ flødeskum

 

 

Romfromage
m/ kirsebærsauce

 

 

Frugttrifli
m/ creme & makroner

 

 

Gammeldags æblekage
af danske æbler
(kun september - marts)

 

 

DRIKKEVARER - UDFLUGT
Kaffe – kr. 25,-
Sodavand kr. 25,-
Øl kr. 30,-
Husets rødvin, hvidvin, glas kr. 45,-
 

 

 

KROMANDENS FOREDRAG
om kroens historie
ca. 45 min
(skal aftales nærmere)