^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Juleplatte

 

Fra tirsdag den 26. november 2019 - søndag den 22. december 2019

 

Fra kl. 12:00 - 15:00

 

 

Tallerken:

Kroens hjemmelavede tomatsild m/ kapers og rødløg

 

Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat

 

Platte:

Pandestegt rødspættefilet med rejer og remoulade

 

Røget laks m/ garniture

 

Tartelet m/ høns i asparges

 

Mørbrad af kødkvæg fra Friland m/ garniture

 

Ølbien m/ grønlangkål og brunede kartofler

 

Oste fra Thise m/syltede frugter

 

Godt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri

 

Kr. 295,- pr. couvert

(min. 2 couverter)

 

 

(som buffet - kr. 325,- minimum 15 couverter, forudbestilles)

(som fadserveret løbende kr. 325,- minimum 8 couverter, forudbestilles.)