Menu
Frokostkort
Onsdage - lørdage i april måned
-
Pandestegt fiskefilet med rejer 108,-
Hertil hjemmerørt remoulade, citron & rugbrød
-
Pariserbøf 178,-
af dansk kødkvæg
-
Stjerneskud 198,-
Dampet, kold hvid fisk & stegt fiskefilet fra dansk farvand på ristet brød m/ røget laks, ½ æg, asparges, rød dressing & mayonnaise
-
Sevel Boeuf 228,-
250 g hakkebøf af dansk kødkvæg. Serveres på varm jerntallerken med råstegte kartofler, svampesauce, brød og smør
-
Ølbien 228,-
Kroens egnsret - af dansk gris m/ grønlangkål, brunede kartofler, rødbeder & sennep.
-
Wienerschnitzel 228,-
m/ grønærter, pommes sautées, "wienerdreng" & smørsauce
Dessert & kaffe
-
Rabarbertrifli 88,-
m/ creme, makroner & pisket fløde
-
Citronfromage 88,-
m/ flødeskum
-
Kroens islagkage 88,-
m/ 3 slags is & kiksebund
-
Kringle 58,-
-
Kransekagekonfekt 42,-
-
Småkager 30,-
- 3 slags
-
Kaffe – Te på kande pr. person 48,-