^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

2-3 retters menuer

 

September - oktober - november (t.o.m. lørdag den 20. november 2021)
 

 

Menu 1: Sevel Menu (2-retters)

 

Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af dansk kødkvæg
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce

 

Hjemmebagte pandekager

m/ vaniljeis & bærcoulis

 

2 retter kr. 258,-

Ingen couvertbegrænsning

 

 

 

Menu 2:

Røget laks m/ spinat - & spidskålsfløde, 

samt hjemmebagt brød

 

Wienerschnitzel
af dansk kødkvæg

m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce

 

Gammeldags æblekage
m/ æblekagerasp & letpisket øko-fløde fra Thise Mejeri

 

3-retters - kr. 325,-

3-retters inkl. kaffe & småkager kr. 375,-

Minimum 10 couverter

Forudbestilles minimum 1 uge før

 

 

 

Menu 3:

 

Bagt laks
m/ gourmetrejer på sprød friséesalat, sauce verte
og koralchip

 

Steak bearnaise
225 g steak af striploin af dansk kødkvæg 
m/ pommes frites, grønt 
og sauce bearnaise

 

Kroens isdessert
3 slags is, frisk frugt m/ coulis og sprødt

 

3-retters kr. 395,-

3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 445,-

Minimum 10 couverter

Forudbestilles minimum 1 uge før

 

 

 

 

Menu 4: 

 

Røget okseinderkår
m/ syltede tranebær, pesto & kartoffelchip, samt hjemmebagt flutes.

 

Mørbrad
200 g mørbrad af dansk kødkvæg
m/ variation af efterårsgrønt, små ristede kartofler & sauce Bordelaise

 

Brownie-chokoladekage
m/ vaniljeis & brombærcoulis

 

3-retters kr. 450,-

3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 495,-

 

 

 

Velkomstdrink - kr. 50,-  fx Kir - hvidvin & solbærsirup  (efterår/vinter)

Alkoholfri velkomstdrink - kr. 40,-