^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

2-3 retters menuer

 

Maj - juni - juli - august
 

 

Menu 1: Sevel Menu

 

Sevel Boeuf
250 g hakkeboeuf af kødkvæg fra Friland
m/ råstegte kartofler, langtidsbagt tomat,
grønt, hvidløgssmør og svampesauce

 

Hjemmebagte pandekager

m/ vaniljeis & bærcoulis

 

2 retter kr. 258,-

Ingen couvertbegrænsning

 

 

 

Menu 2:

Røget laks m/ spinat - & spidskålsfløde, 

samt hjemmebagt brød

 

Wienerschnitzel
af dansk kødkvæg

m/ pommes sauteés, grønærter og smørsauce

 

Rabarbertrifli
m/ creme, makroner & letpisket øko-fløde fra Thise Mejeri

 

3-retters - kr. 325,-

3-retters inkl. kaffe & småkager kr. 375,-

Minimum 10 couverter

Forudbestilles minimum 1 uge før

 

 

 

Menu 3:

 

Bagt laks
m/ gourmetrejer på sprød friséesalat, sauce verte
og koralchip

 

Steak bearnaise
225 g steak af striploin af kødkvæg fra Friland
m/ pommes frites, grønt 
og sauce bearnaise

 

Kroens isdessert
3 slags hjemmelavet is, frisk frugt m/ coulis og sprødt

 

3-retters kr. 395,-

3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 445,-

Minimum 10 couverter

Forudbestilles minimum 1 uge før

 

 

 

 

Menu 4: 

 

Tapastallerken
m/ serranoskinke, røget okseinderlår & fennikelpølse

 

Mørbrad
200 g mørbrad af kødkvæg fra Friland
m/ variation af forårsgrønt, små ristede kartofler & sauce Bordelaise

 

Crème Brulêe
m/ citrussorbet & friske bær

 

3-retters kr. 450,-

3-retters inkl. kaffe & kransekagekonfekt kr. 495,-

 

 

 

Velkomstdrink - kr. 50,-  fx Hvidvin & hyldeblomst (forår/sommer)

Alkoholfri velkomstdrink - kr. 40,-