^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

A la carte

 

 

Julimenu

 

 

(fra tirsdag den 7. juli)

 

Friskfanget, ovnbagt hvid fisk fra dansk farvand
m/ radise, citrus-creme, bronzefennikel
ærteskud

 

***

 

Mørbrad af kødkvæg fra Friland
m/ nye kartofler & krydderurter
variation af dansk sommergrønt & ærter
m/ lys sauce på oksefond

 

***

 

Lune, danske jordbær
m/ madagaskarpeber, honning
Vaniljeis & mynte

 

2 retter kr. 345,-
3 retter kr. 395,-

 

Til og med lørdag den 1. august 2020

(danske jordbær - så længe sæsonen varer.)

 

 

Augustmenu

 

(fra tirsdag den 4. august)

 

Koldrøget laks m/ dildmayo

chip af skorzonerrod på sprød salat

 

***

 

Mørbrad af kødkvæg fra Friland

m/ kartoffelfondant & krydderurter

variation af dansk sommergrønt

m/ lys sauce på oksefond

 

***

 

Frisk ananas braiseret i rom & stjerneanis

m/ vaniljeis, kokoscrumble & mynte

 

2 retter kr. 345,-
3 retter kr. 395,-

 

Til og med lørdag den 29. august 2020