^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

Julen 2019

JULEPLATTE

Fra tirsdag den 26. november 2019

Fra kl. 12:00 - 15:00

 

Tallerken:

Kroens hjemmelavede tomatsild m/ kapers og rødløg

 

Gammeldags modnet, marineret sild med hjemmelavet karrysalat

 

Platte:

Pandestegt rødspættefilet med rejer og remoulade

 

Røget laks m/ garniture

 

Tartelet m/ høns i asparges

 

Mørbrad af kødkvæg fra Friland m/ garniture

 

Ølbien m/ grønlangkål og brunede kartofler

 

Oste fra Thise m/syltede frugter

 

Godt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri

 

Kr. 295,- pr. couvert

(min. 2 couverter)

 

 

(som buffet - kr. 325,- minimum 15 couverter, forudbestilles)

(som fadserveret løbende kr. 325,- minimum 8 couverter, forudbestilles.)

 

JULEMENU

Fra tirsdag den 26. november 2019

Serveres fra kl. 17:00

 

Koldrøget laks

m/ citrusmayo - rugbrødschip - frisée

 

Mørbrad af kødkvæg fra Friland

kartoffel - glace - vintergrønt

 

 

Chokolademousse m/appelsinsorbet & nøddekrokant

 

3-retter kr. 375,-

3-retter inkl. 3 gode glas vin – kr. 500,-

 

 

 

 

SEVEL MENU

Fra tirsdag den 26. november 2019

Serveres fra kl. 12:00

 

Sevel Boeuf

250 g Limousine hakkeboeuf

m/ råstegte kartofler, Sevelsauce, bagt tomat,

grønt og hvidløgssmør.

&

Klassisk Ris a la mande m/ kirsebærsauce

 

2 – retter kr. 245,-