^
Tlf. 9744 8011

Basic page slideshow

JULEPLATTE

Fra kl. 12:00 - 15:00

 

Tallerken:

Kroens hjemmelavede tomatsild m/ kapers og rødløg

 

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat

 

Platte:

Pandestegt rødspættefilet med rejer og remoulade

 

Gravad laks m/ garniture

 

Confiteret and m/garniture

 

Mørbrad af Frilandsgris m/ garniture

 

Ølbien m/ grønlangkål og brunede kartofler

 

Oste fra Thise m/syltede frugter

 

Godt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri

 

 

Kr. 295,- pr. couvert

(min. 2 couverter)

 

 

JULEMENU

Serveres fra kl. 17

 

Gravad laks

m/ rugbrødschip – sennepskorn - frisée

 

Confiteret and - kartoffelpuré – hasselnød

 

Mørbrad af Frilandsgris

kartoffel – glace – vintergrønt

 

Oste fra Thise

hybenkompot

 

Ris – kirsebær- mandel

 

Laks – mørbrad – dessert: kr. 375,-

Confiteret and + kr. 50,-

Oste + kr. 50,-

 

3-retter inkl. 3 gode glas vin – kr. 500,-

 

Vinforslag:

 

Laks: Chardonnay Oaked, Columbia Valley 2015

And: Malbec Estate, Mendoza, Kaiken Estate 2017

Mørbrad: Columbia Crest Gold 2016

Oste: Malmsey Rich, Madeira, 10 years

Dessert: Portvin, Ramos Pinto 2013

 

 

SEVEL MENU

Fra tirsdag den 27. november 2018

Serveres fra kl. 12

 

Sevel Boeuf

250 g Limousine hakkeboeuf

m/ råstegte kartofler, Sevelsauce, bagt tomat,

grønt og hvidløgssmør.

&

Klassisk Ris a la mande m/ kirsebærsauce

 

2 – retter kr. 245,-